Surfadry® gevel impregneren

De gevel van uw woning, bedrijfspand of monument is een plaatje. Niets meer aan doen.

Of toch wel?

Ook uw mooie stenen gevel verslechtert onder invloed van weer, wind en vuiligheid. Laat uw huis of gebouw daarom impregneren met Surfadry®. Een transparante beschermlaag voor het behoud van muren én een betere isolatie. Met wel 10 jaar garantie.

De voordelen:

  • Uw gevel optimaal beschermd
  • Water- en vuilafstotend
  • 10 jaar garantie
  • Onderhoudsarm
  • Extra isolerende werking
Gevel impregneren - Surfadry®
Afspraak maken
of Bel 0418 - 59 15 00

De beschermende werking van Surfadry®

De prachtige stenen van uw buitenmuur worden continu aangetast door regen, wind en vuil. Denk bijvoorbeeld aan algen, mos en straatvuil.

Zonde van uw mooie gevel, maar ook slecht voor de stenen en voegen.

Alleen voegen al moeten afhankelijk van het materiaal en de omstandigheden iedere 20 tot 50 jaar worden vervangen. Gewoon voor het behoud van de gevel. Als ze zijn beschermd met Surfadry® is dit niet nodig.

Door het impregneren van buitenmuren worden deze vuil- en waterafstotend. Water en vuiligheid trekken niet in de muren, maar glijden er bij een regenbuitje zo weer af. Uw gevel wordt in één klap onderhoudsarm en dat voor minimaal 10 jaar.

Surfadry® is geschikt voor vrijwel iedere ondergrond. Van pleisterwerk en (gas)beton tot metselwerk en metalen.

Gevel impregneren - Sufakote

Gevel impregneren is ook extra isoleren

De waterafstotende laag heeft nog een voordeel. Doordat de buitenmuur na behandeling met Surfadry® slechts oppervlakkig nat wordt, krijgt kou veel minder kans. Een natte muur wordt in de winter immers veel kouder dan een droge.

Door de gevel te impregneren isoleert u uw woning of pand dus ook nog eens extra. Dit scheelt energiekosten en verkleint de kans op schimmelvorming en vorstschade

Vuiligheid op de gevel: is reinigen niet gewoon de oplossing?

Gedeeltelijk zeker waar. Daarom reinigen we uw gevel altijd eerst.

Wilt u echter vuiligheid in de toekomst voorkomen én onderhoud aan de gevel tot een minimum beperken? Dan is impregneren de bijkomende oplossing. De gevel is de eerst komende tien jaar optimaal beschermd tegen water en vuil én ook nog eens geïsoleerd.

De echte vraag is dan ook niet of reinigen de oplossing is, maar of reinigen alleen genoeg is voor uw gevel. Daarover geven onze specialisten graag advies.

Gevel impregneren - Surfakote®

Uw kozijnen, deuren en dak ook laten opknappen?

Surfakote® is onderdeel van de Liefhebbergroep. Binnen deze groep zitten professionals in dakcoating en vakschilders. Wilt u kozijnen, deuren en het dak ook direct laten opknappen?
Geen enkel probleem.

Wij kunnen de volledige buitenzijde van uw woning, bedrijfspand of monument onder handen nemen. Alles geregeld via 1 contactpersoon en organisatie. Dat is wel zo vertrouwd!

Vraag direct uw offerte aan