Surfakote® gevelcoating

Een frisse of geheel nieuwe look voor uw woning, bedrijfspand of monument? Creëer een parel voor het oog met Surfakote® gevelcoating.

Bijkomend voordeel?
De gevel is direct beschermd tegen de invloeden van regen, wind en vuil én extra geïsoleerd. Niet voor even, maar voor 10 jaar. Dat garanderen wij u.

De voordelen

  • Uw gevel in topconditie
  • 10 jaar garantie
  • Langdurig onderhoudsarm
  • Een make-over in elke gewenste kleur
  • Duurzaam en isolerend
Gevelcoating - Landgoed Vollenhoven in de Bilt
Vraag direct uw offerte aan
of Bel 0418 - 59 15 00

Laat uw woning of pand weer stralen

Onze Surfakote® gevelcoating laat uw woning of gebouw weer stralen. De gevel krijgt een geweldige make-over in elke gewenste kleur.

Met of zonder fijne korrelstructuur, voor een rustieke of juist strakke uitstraling. Aan u de keuze.

De structuur van de ondergrond blijft zichtbaar. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de voegen in het metselwerk. Deze zijn na behandeling nog gewoon te zien, maar dan wel in de nieuwe kleur.

Surfakote® is geschikt voor vrijwel iedere ondergrond. Van pleisterwerk en (gas)beton tot metselwerk en metalen.

Bescherm en isoleer met Surfakote - Sufakote

Bescherm en isoleer met Surfakote®

We beschermen de gevel met een permanent ademende laag. Deze laag is vuil- en waterafstotend.

Belangrijk?!
Zeker. Een natte muur wordt in de herfst en winter namelijk snel koud. Deze kou dringt uw woning of pand binnen, waardoor de stookkosten stijgen. Daarnaast kunnen vochtige gevels leiden tot onder meer schimmelvorming en vorstschade.

Na een behandeling met Surfakote® neemt de gevel geen water meer op. Dit zorgt voor een isolerende werking, waardoor u jaarlijks op de energierekening bespaart. Beter voor het milieu en beter voor de portemonnee.

Vergeet ook de voegen niet! Deze moeten afhankelijk van het type materiaal, elke 20 tot 50 jaar worden vervangen. Behalve als ze beschermd zijn met Surfakote. Daarmee wordt de levensduur van zowel de stenen als de voegen verlengd.

Met onze gevelcoating heeft u de komende 10 jaar geen omkijken meer naar uw gevel.

Mooi resultaat beter voor het milieu - Surfakote

De nieuwe Surfakote®: een nog mooier resultaat én beter voor het milieu

De afgelopen jaren hebben we geïnvesteerd in onze nieuwste, innovatieve gevelcoating: Surfakote® Pearl Matt.

Ga voor een nog mooier resultaat met onze nieuwste gevelcoating. Het zelfreinigend vermogen is meer dan verdubbeld ten opzichte van onze traditionele Surfakote®. Vuil, algen en schimmels krijgen geen kans. Ze blijven los op de coating liggen. Een regenbui spoelt het vuil direct weer van de gevel af.

Ook de elasticiteit hebben we verbeterd. Hierdoor kan de coating kleine scheuren in uw gevel makkelijker overbruggen. (Haar)scheurtjes blijven dus onzichtbaar voor het oog.

Onze nieuwe gevelcoating is op basis van water in plaats van terpentine. Hierdoor komen er veel minder vluchtige organische stoffen (VOS of VOC genoemd) vrij. Dit is beter voor het milieu, voor de omgeving en voor de specialisten die de muurcoating aanbrengen.

Surfakote® Pearl Matt is zowel verkrijgbaar met als zonder fijne korrelstructuur. Deze gevelcoating zorgt voor een prachtige matte en natuurlijke uitstraling van uw woning of bedrijfspand.

En de kleur?
Kwam de traditionele Surfakote® nog in een beperkt aantal kleuren, nu heeft u vrijwel onbeperkte keuze. Zeker weten dat de perfecte kleur ertussen zit.

Kozijnen deuren dak direct als nieuw - Surfakote

Uw kozijnen, deuren en dak ook direct als nieuw?

Surfakote® is onderdeel van de Liefhebbergroep, waarbinnen specialisten in dakcoating en vakschilders zitten. Wilt u uw volledige woning, bedrijfspand of monument door één en dezelfde organisatie laten behandelen?

Dat is wel zo vertrouwd.
Wij kunnen naast de gevel ook direct kozijnen, deuren en het dak onder handen nemen. U regelt alles met één en dezelfde contactpersoon en bent verzekerd van vakwerk door een ervaren en betrouwbare partner.

Vraag direct uw offerte aan
Surfakote is duurzaam voor het milieu

Surfakote® is duurzaam voor het milieu