Onze werkwijze

Overweegt u uw woning of pand te laten reinigen, impregneren of coaten? Dan wilt u natuurlijk weten hoe wij te werk gaan. De gevel is immers uw visitekaartje.

Dat snappen wij als geen ander.

Niet voor niets bestaat Surfakote al meer dan 55 jaar. Kwaliteit, vakwerk en bovenal tevreden klanten zijn ons handelsmerk. Daar kunt u van op aan.

De voordelen

  • Meer dan 55 jaar ervaring
  • Ervaren en vakkundige medewerkers
  • Actief in heel Nederland
  • Inzet van topkwaliteit apparatuur
  • Ook voor uw kozijnen, deuren en dak
Gevelcoating - Landgoed Vollenhoven in de Bilt
Vraag direct uw offerte aan
of Bel 0418 - 59 15 00

De eerste kennismaking

We zijn actief in heel Nederland. Als u interesse heeft in het reinigen, impregneren of coaten van de gevel, dan neemt u contact met ons op via ons contactformulier of maakt telefonisch een afspraak via 0418 - 59 15 00.

Vervolgens komt een van onze specialisten gratis en vrijblijvend op bezoek. Samen met u inspecteren we de gevel en bespreken de wensen.

Wilt u coaten, maar heeft u nog geen kleurkeuze gemaakt? Onze expert adviseert graag over de beste kleur, rekening houdend met uw wensen, het gebouw en de omgeving.

Twijfelt u of reinigen alleen voldoende is? Wij kijken graag met u mee. Met een eerlijke blik, want wij geloven stellig in het devies: alleen doen als het nodig is. Dat geldt zowel voor reinigen, impregneren als coaten. We gaan u niet onnodig op kosten jagen.

Naar aanleiding van ons kennismakingsgesprek ontvangt u vrijblijvend een offerte.

Bescherm en isoleer met Surfakote - Sufakote

Aan de slag

Besluit u ons de werkzaamheden aan de gevel toe te vertrouwen? Dan maken we samen een planning.

Als eerste starten we met het reinigen van de gevel. Met professioneel apparatuur en de juiste druk en temperatuur maken we de buitenmuren grondig schoon.

Als u gekozen hebt voor impregneren of coaten is onze volgende stap om eventuele beschadigingen in de gevel te herstellen. Daarna plakken we de delen die we niet behandelen af. Denk aan deuren en kozijnen. Waar nodig plaatsen we steigers. We proberen de overlast voor u uiteraard tot een minimum te beperken.

Dan begint het echte werk. Afhankelijk van het type product en de grootte van de woning of het pand gaan we aan de slag met geavanceerd spuitapparatuur of professionele rollers.

De duur van het werk varieert sterk. Van twee weken voor een hoekwoning tot algauw zes weken voor een villa. We leveren enkel vakwerk af en dat is een nauwgezette klus.

De medewerker(s) die met uw woning of pand aan de slag gaan, zijn stuk voor stuk ervaren specialisten. Velen van hen komen uit het schildersvak en weten als geen ander hoe ze buitenmuren moeten behandelen.

Gevel impregneren - Surfakote

Opleveren? Alleen als u én wij 100% tevreden zijn

Wij staan voor uitmuntende klanttevredenheid. Dit betekent dat u alleen betaalt als u helemaal tevreden bent over ons werk. We leveren uw woning, bedrijfspand of monument pas op als u én wij 100% tevreden zijn.

Dat zeggen we niet zomaar.

Wij zijn in de praktijk vaak kritischer dan onze klanten. Uw gevel is immers ook ons visitekaartje. Bovenal hopen wij dat u, net als het merendeel van onze klanten, weer bij ons terugkomt als de gevel opnieuw gecoat of geïmpregneerd moet worden.

Daar halen wij pas echt voldoening uit

Resultaat - Surfakote

De volledige buitenzijde van uw woning of pand laten opknappen?

Surfakote® is onderdeel van de Liefhebbergroep. Een groep met onder meer experts in dakcoating en vakschilders. Besluit u de gehele buitenzijde van de woning of het gebouw in één keer op te knappen?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij kunnen de deuren, kozijnen en het dak onder handen nemen. Alles geregeld via 1 contactpersoon en organisatie. Dat is wel zo vertrouwd!

Vraag direct uw offerte aan
Surfakote is duurzaam voor het milieu

Surfakote® is duurzaam voor het milieu