Gevelreiniging

Bijna iedereen heeft wel een hogedrukreiniger in de schuur staan. Daar kun je toch prima een gevel mee reinigen?

Zo simpel is het helaas niet

Het reinigen van een gevel is een precisie klusje. Met de juiste temperatuur, gepaste druk én professionele apparatuur. Alles om beschadigingen aan stenen en voegen te voorkomen. Daar zijn onze specialisten in getraind met SurfaClean®.

De voordelen van gevelreiniging

  • Uw gevel professioneel gereinigd
  • Gericht op het voorkomen van beschadigingen
  • Algen, mos en vuil grondig verwijderd
  • Reiniging met topkwaliteit apparatuur
  • SurfaClean®
Gevelcoating - Landgoed Vollenhoven in de Bilt
Vraag direct uw offerte aan
of Bel 0418 - 59 15 00

Gevels op professionele wijze gereinigd

Het reinigen van een gevel is een kunst op zich. Onze medewerkers zijn erin getraind met SurfaClean®. We werken enkel met professionele, kwalitatief hoogwaardige hogedrukreinigers.

Vervolgens reinigen we de buitenmuren voorzichtig. Met de juiste temperatuur en een niet te hoge druk. Op die manier worden algen, mos en vuil grondig verwijderd. Tegelijkertijd zorgen we ervoor dat beschadigingen aan de muren zoveel mogelijk worden voorkomen

Zo krijgt u weer een stralende gevel.

Gevelreiniging - Sufakote

Eerst reinigen, dan impregneren of coaten

Voor we beginnen met het impregneren of coaten van een gevel, reinigen we deze altijd grondig.

U kunt ervoor kiezen om de gevel enkel te reinigen. Voor het beste resultaat adviseren we vaak om de gevel ook te laten impregneren of coaten. Zo wordt de gevel water- en vuilafstotend voor tenminste 10 jaar. U verbetert hiermee direct de isolatiewaarde van uw woning of pand.

Ons devies is wel: alleen doen als het nodig is. Dat geldt zowel voor reinigen, impregneren als coaten. U bent dus verzekerd van een eerlijk advies van onze specialisten.

Gevelreiniging - Surfakote

Uw kozijnen, deuren en dak ook laten opknappen?

Surfakote is onderdeel van de Liefhebbergroep. Binnen deze groep zitten professionals in dakcoating en vakschilders. Wilt u kozijnen, deuren en het dak ook direct laten opknappen?
Geen enkel probleem.

Wij kunnen de volledige buitenzijde van uw woning, bedrijfspand of monument onder handen nemen. Alles geregeld via 1 contactpersoon en organisatie. Dat is wel zo vertrouwd!

Vraag direct uw offerte aan