Woning in Beesd

Surfakote® heeft de gevels van een woning in Beesd mogen reinigen met SurfaClean® en impregneren met SurfaDry®. De bewoners vonden het aangezicht van de gevel niet meer naar wens. De weersinvloeden hadden voor een aanzienlijke vervuiling gezorgd.

Altijd bezichtiging op locatie

Surfakote® is kort na het eerste contactmoment op locatie gekomen om de juiste werkwijze te bepalen. Tevens is besproken op welke manier de werkzaamheden het minste overlast zullen verzorgen voor de bewoners.

De muren hebben we gereinigd met SurfaClean® en warmwater-hogedrukreiniger onder gepaste druk. Vervolgens is SurfaDry® vakkundig aangebracht op de gehele gevel.

Het resultaat?

Een transparante beschermlaag voor het behoud van muren én een betere isolatie. Met wel 10 jaar garantie.

De muren zijn nu water- en vuilafstotend. Als het regent worden de muren niet meer nat, waardoor de kou niet naar binnen kan dringen. U kunt het vergelijken met een winterjas die u aan hebt in de winter: als het droog is, dan is uw jas lekker warm en als het regent en de jas wordt nat, dan krijgt u het koud.

Rustig met elkaar het werk bekeken

Na het afronden van de werkzaamheden hebben we samen met de bewoners rustig bekeken of alles naar wens was. Pas als de bewoners uitermate tevreden zijn is ons werk klaar. De komende 10 jaar kunnen ze van een prachtige gevel genieten.

terug naar het projectenoverzicht gevelcoating
Woning in Beesd
Woning in Beesd
Woning in Beesd